Balie op maat

U wilt een balie op maat laten maken voor uw bedrijf? WIK Interieurbouw B.V. is gespecialiseerd in het bieden van oplossingen voor uw bedrijf zoals het realiseren van een balie op maat.

Representatieve uitstraling
Een representatieve uitstraling is belangrijk. Een nette en verzorgde balie op maat maakt een goede indruk op uw klant en laat een visitekaartje voor u achter bij deze klant. Wij denken met u mee en adviseren u graag over de wijze waarop benodigde voorzieningen in de balie op maat kunnen worden verwerkt. Naast vormgeving houden wij bij het ontwerpen van uw balie op maat uiteraard ook rekening met de arbo-eisen, de afmetingen en het werkcomfort. Naast een representatieve uitstraling voor de klant willen we ook een prettige werkplek voor uw en/of uw medewerkers realiseren waar al uw benodigdheden en voorzieningen binnen handbereik zijn.

WIK Interieurbouw: voor uw balie op maat

WIK Interieurbouw B.V. is een middelgroot interieurbouwbedrijf en vervaardigt en plaatst al 70 jaar interieurs voor diverse branches. Door onze kennis en ervaring kunnen we zowel klassieke als moderne interieurs realiseren. We zijn door onze bedrijfsgrootte erg flexibel en werken met korte communicatielijnen. Hierdoor kunnen we ook onze hoge kwaliteit waarborgen.

WIK Interieurbouw B.V.

Hoofdstraat 96
5171 DG Kaatsheuvel
T 0416 272 145
F 0416 272 212
E info@wikinterieurbouwbv.nl