Interieurbouwer Breda

Interieurbouwer Breda

Op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van interieurbouw in de omgeving van Breda? Bij WIK Interieurbouw B.V. (Kaatsheuvel, regio Breda) bent u hiervoor aan het juiste adres.

Met 70 jaar aan ervaring in het realiseren van maatwerk interieurs voor diverse branches heeft WIK Interieurbouw B.V. vlakbij Breda de juiste expertise in huis om u te helpen met het realiseren van een inrichting die bij uw bedrijf past. Wij zijn vooral gespecialiseerd in het produceren van enkel stuks en kleine series maatwerk interieurs voor zelfstandige detaillisten, kleinere winkelketens, horeca, zorginstellingen, bedrijven en particulieren.

De kwaliteit van uw product of dienstverlening wordt vaak geassocieerd met de uitstraling van uw bedrijf. Het interieur vervult hierin een representatieve taak. WIK Interieurbouw gevestigd nabij Breda kan uw project, van ontwerp tot oplevering, voor uw verzorgen. Ook zijn wij een goede en betrouwbare partner voor het realiseren van uw eigen ontwerp of het ontwerp van uw architect. Van modern tot klassiek; wij van WIK Interieurbouw B.V. uit de omgeving van Breda kunnen u van dienst zijn met het inrichten van uw bedrijf of winkel.

WIK Interieurbouw B.V.

Hoofdstraat 96
5171 DG Kaatsheuvel
T 0416 272 145
F 0416 272 212
E info@wikinterieurbouwbv.nl