Interieurbouw Tilburg

Interieurbouw Tilburg

Bent u op zoek naar een interieurbouwer in Tilburg en omgeving? WIK Interieurbouw BV uit de regio Tilburg is uw interieurbouwer met ervaring, vakmanschap en kwaliteit.

Wij beschikken als interieurbouwer over 70 jaar aan ervaring met het in eigen huis ontwikkelen van maatwerkinterieurs voor bedrijven in uiteenlopende branches. Dat garandeert dat wij over de expertise beschikken om de inrichting te realiseren die tot in detail bij uw bedrijf past. Wij hebben ons specifiek gespecialiseerd in het realiseren van kleine series en enkel stuks maatwerkinterieur voor kleinere winkelketens, zelfstandige detaillisten, particulieren, zorginstellingen en in de horeca. Voor interieurbouw in de omgeving Tilburg zit u bij ons dus goed!

De uitstraling van uw bedrijf heeft zijn weerslag op hoe potentiƫle klanten naar uw product of dienstverlening kijken. Investeren in interieurbouw is een pre! Vanuit Tilburg kunt u ons inschakelen om een representatief interieur te ontwikkelen. Wij verzorgen het complete project, van ontwerp tot oplevering en nazorg. Wilt u uw eigen ontwerp of dat van een architect realiseren? Ook dan schuiven we graag aan. Klassiek of modern, voor interieurbouw in de omgeving Tilburg, zijn wij uw partij.

WIK Interieurbouw B.V.

Hoofdstraat 96
5171 DG Kaatsheuvel
T 0416 272 145
F 0416 272 212
E info@wikinterieurbouwbv.nl