Interieurontwerp

Interieurontwerp

Bent u op zoek naar een uniek en representatief interieurontwerp voor uw bedrijf? WIK Interieurbouw kan u van dienst zijn met het realiseren van uw interieurontwerp.

Van ontwerp tot aflevering
Wij kunnen uw project, van ontwerp tot aflevering, geheel voor u verzorgen. Hierbij zorgen wij ervoor dat aspecten als prettige werkomgeving, efficiƫnte inrichting, goede routing, juiste uitstraling en afstemming op uw doelgroep de benodigde aandacht krijgen en dat uiteraard met een goede prijs-/kwaliteitverhouding!

Heeft u een eigen interieurontwerp of een ontwerp van uw architect? Ook hierbij zijn wij een goede en betrouwbare partner, we stellen al onze kennis en ervaring hiervoor beschikbaar om in goede samenwerking tot een geschikt en representatief interieurontwerp voor u te komen.

Particulieren
Naast bedrijven kunnen ook particulieren bij ons terecht. Door de mooie en vaak creatieve vormgeving van huizen zijn standaard interieuroplossingen niet altijd mogelijk of minder fraai. Maatwerk kan in dat geval een oplossing bieden. Door de keuze van maatwerk kunnen we voor u een interieurontwerp realiseren dat op uw stijl, vormgeving en smaak is afgestemd.

WIK Interieurbouw B.V.

Hoofdstraat 96
5171 DG Kaatsheuvel
T 0416 272 145
F 0416 272 212
E info@wikinterieurbouwbv.nl