Winkelinrichting Tilburg

Winkelinrichting Tilburg

Bent u zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij het realiseren van een representatieve winkelinrichting in Tilburg? Met 70 jaar ervaring in diverse branches is WIK Interieurbouw B.V. een specialist op het gebied van winkelinrichting in Tilburg.

WIK interieurbouw B.V. is een middelgroot bedrijf gespecialiseerd in winkelinrichting gevestigd nabij Tilburg: in Kaatsheuvel. Door onze bedrijfsgrootte zijn wij erg flexibel en werken we met korte communicatielijnen waardoor we onze kwaliteit kunnen waarborgen.

Bij het realiseren van een ontwerp voor uw winkelinrichting in uw zaak in Tilburg wordt uiteraard rekening gehouden met een goede routing, sfeer, presentatie, uitstraling en werkomgeving, waarbij ook veiligheid en overzicht niet uit het oog worden verloren.

Door onze veelzijdigheid aan opdrachtgevers vanuit diverse branches zijn wij in staat om een verassend ontwerp met oog voor detail te realiseren. Wij bieden oplossingen voor specifieke producten die door ons volledig geïntegreerd kunnen worden in het totale interieur.

WIK Interieurbouw B.V.

Hoofdstraat 96
5171 DG Kaatsheuvel
T 0416 272 145
F 0416 272 212
E info@wikinterieurbouwbv.nl