Winkelinterieurs op maat

WIK Interieurbouw B.V. is een middelgroot bedrijf met 70 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van passende winkelinterieurs voor diverse branches.

Voor de realisatie van winkelinterieurs heeft WIK Interieurbouw B.V. dan ook de benodigde ervaring in huis om u hierbij te helpen.

Door onze veelzijdige opdrachtgevers in allerlei verschillende branches kunnen wij de specifieke kenmerken van deze verschillende branches combineren. Hierdoor zijn wij in staat om een verrassend ontwerp te realiseren met oog voor detail en kunnen we oplossingen bieden voor specifieke producten. Deze producten kunnen door ons volledig geïntegreerd worden in de winkelinterieurs.

Bij het ontwerpen van winkelinterieurs houden we uiteraard rekening met verschillende factoren zoals een goede routing en effici├źnte inrichting. Natuurlijk zijn presentatie, sfeer en uitstraling ook van belang. De uitstraling van uw winkel wordt geassocieerd met de kwaliteit van uw producten of diensten en is dus een visitekaartje voor uw winkel. Ook overzicht en veiligheid spelen uiteraard een belangrijke rol bij het ontwerpen van winkelinterieurs.

WIK Interieurbouw B.V.

Hoofdstraat 96
5171 DG Kaatsheuvel
T 0416 272 145
F 0416 272 212
E info@wikinterieurbouwbv.nl